Wie ben ik?

Ik ben een expert op het gebied van allianties

Na mijn studie commerciële economie ben ik gaan werken als verkoper in de IT industrie bij Philips. Vervolgens bij Digital Equipment en later bij Origin, (tegenwoordig Atos). Het intensief samenwerken met software- en hardwarepartners is een rol die ik de afgelopen jaren met veel enthousiasme vervul. Microsoft, SAP, IBM, EMC, VMware, Oracle, HP, Dell en Cisco zijn een aantal technologiepartijen waarmee ik intensief samenwerk voor enterprise klanten en de top van het MKB. Mijn kennisgebied zit in verschillende samenwerkingsvormen, product- en diensteninnovatie, selectieve marktbenadering en het organiseren van een partnership tussen verschillende leveranciers voor een specifieke klant.

Ik ben gehuwd, we hebben een zoon, en in mijn vrije tijd ben ik een actieve zeiler, tennisser en kook ik graag voor vrienden.